知识大全

知识大全

英语测试报答案网站 英语测试报2020-2021

CORY

英语测试报答案网站 英语测试报2020-2021

英语测试报七下45期

一、单项选择题(本大题共30小题,每小题2分,60分) 1.When a lady customer intends to buy a coat with white stripes,what is she supposed to place an emphasis on if she says to the shop assistant?. A.“I’d like a red coat with white stripes.” B.“I’d like a red coat with white stripes.” C.“I’d like a red coat with white stripes.” D.“I’d like a red coat with white stripes.” 2.Decide on the correct stress pattern of the answer to the question. 一Where did he go next? A.He turned to the left at the end of the street. B.He turned to the left at the end of the street. C.He turned to the left at the end of the street. D.He turned to the left at the end of the street. 3.To the scientists’delight。their efforts have increased people’S__________of the importance of saving wa氦钉份固莓改逢爽抚鲸ter. A.awareness B.commitment C.agreement D.response 4.The word“chronology”contains__________morphemes. A.fbur B.three C.two D.five 5.Judging from her speeches and behaviors,Mary has a strict__________. A.growth B.upbringing C.development D.cultivation 6.__________your valuable help,we couldn’t have finished the experiment ahead of time. A.If it were not for B.Had it not been for C.Were it not for undefined D.If it has not been for 7.It Was with great joy__________he knew that his GMAT score was 670,high enough to apply to a top university of business. A.when B.which C.what D.that 8.You can sleep on the couch in the lounge,__________you call go to a hotel nearby. A.and B.then C.or D.But 9.In most circumstances,the assumption Of cooperation is 80 pervasive that it can be stated as a cooperative principle of conversation and elaborated in maxims below except__________. A.manner maxim B.quality maxim C.quantity maxim D.agreement maxim 10.Despite differences in conversational style.speakers arehelped by automatic patterns in daily interactions such as“Hi”.“Hi”.known as“ __________ ”. A.adjacency pairs B.preference structure C.dispreference structure D.insertion sequence 1 1.To distinguish sounds,students are encouraged to practice__________. A.minimal paim B.nasal explosion C.constant clusters D.incomplete explosion 12.Which of the following assumptions about vocabulary learning contradicts the modern language teaching theories? A.The best way to learn words is to use them. B.The best way to learn vocabulary is to recite. C.An English dictionary is an important aid to students. D.Learning a word involves learning more than just the word itself. 13.When a teacher intends to introduce a new grammar item,which of the following strategies can be used to get students to notice it? A.Transformation. B.Input enhancement.

面试在线英语测试

英文面试的第一目的是让国外主管了解你,甚至对你感兴趣,最重要的是展示你的综合素质,绝非单单的语言能力,所以您应该首先力求表达清晰。另外语速过快容易给人不自信、不稳重的错觉。像你这种情况,你没想过试试恩京电话英语,让在线外教培训你一下么?恩京英语是电话教学,采用一对一教学,让你在轻松愉快的气氛中与经验丰富的外教直接交谈,学到标准地道的英语,而且他们会制定相应的学习计划,让你的学习效率更高,学得更好呢!电话教学免去了你外出参加培训的奔波,在家就可以参加培训,非常方便呢,而且不用你出电话费,总的收费也非常合理,在教学的时候还是全程教学录音,你可以在课后自己进行对照复习,效果很好呢!他们的面试英语口语培训是招牌课,学员老多了,我都好不容易才报上名。还有他们的免费面试英语测试,也是报名人非常多,抢手呀。

英语测试作业

1.C    2.A   3.D   4.C   5.A   6.D    7.C    8.A    9.B    10.A    11.D    12.C    13.A

哪里不明白的话,请追问 ^_____^

TAG: 英语