知识大全

知识大全

小升初押题卷英语答案六下 六下英语小升初答案

CURTIS

小升初押题卷英语答案六下 六下英语小升初答案

小升初英语试卷及答案 旅游版

这里有很多!

http://www.frjy.cn/Html/english/EnglishTest/six/3064920090606093000.html

http://www.xkb1.com/yingyu/xiaoxueernianjiyingyushiti/(英语)

一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。(5分)

( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather

( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter

( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair

( ) 4. A. sunny B. rain C. cloudy D. snowy

( ) 5. A. the B. near C. behind D. on

二、词汇。(5分)

根据首字母提示写出单词,完成句子。

1. --- Thank you very much! --- With p _______.

2. W__________ comes after Tuesday.

3. What do you have for b__________.

4. This is Peter's e________ life.

5. F________ is the second month of a year.

三、选词填空。(5分)

用at, on, to, like, for, in front of, from填空。

1. What's the weather _________ in Shanghai?

2. A storm is coming _________ South China Sea.

3. Here's the weather report __________ tomorrow.

4. Mr. Smith has many pigs ___________ his farm.

5. Father is cleaning his car ___________ the house.

6. I get up _________ six o'clock in the morning.

7. We are eating dinner _________ the table.

8. It's raining. We can watch TV _______ home.

9. What can I do __________ you?

10. It's five __________ twelve in the morning.

四、用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. Linda can swim very fast. She is a good ___________ (swim).

2. It's late. We can't play any _________ (long).

3. Mary is much __________ (good) today.

4. That is a new boy. ___________ (He)name is Jack.

5. ---- Here's your book. --- __________(Thank) a lot.

6. Today is the _______ (nine)of June.

7. I ________(have) a shower at this time yesterday.

8. San was in the _________ (sit) room just now.

9. Lucy writes __________ (carefully) than Lily.

10. My father _________ (read)a newspaper last night.

五、选出与画线部分意义相近的词组或句子。(10分)

( ) 1. Excuse me. Where's Shanghai Zoo?

A. How far is B. How can I get to C. Where can I go to

( ) 2. Which apple do you want?

A. do you like B. would you want C. would you like

( ) 3. You can go to Zhongshan Park on foot.

A. walk to Zhongshan Park

B. go to Zhongshan Park by foot

C. go to Zhongshan Park by walk

( ) 4. Rose and Jane are in the same class.

A. classmates B. schoolmates C. deskmates

( ) 5. The girl in white is Jane.

A. has a white dress B. with a white dress C. wearing a white dress

( ) 6. It's ten five.

A. ten to five B. ten past five C. five past ten

( ) 7. Where are you from?

A. are you coming B. do you come from C. do you from

( ) 8. --- I'm hungry. Can I eat some bread? --- Certainly.

A. That's great. B. Sure. C. Yes, I can.

( ) 9. The boys of our school like to play football.

A. like playing B. to like play C. like play

( ) 10. They had a good time at the party last Sunday.

A. had many time B. enjoyed themselves C. had many friends with them

六、选择填空。(12分)

( ) 1. My sister can _____ well. She's a good ______.

A. singing; singer B. sing; singer C. sing; singing

( ) 2. ______ chase the ducks!

A. Can't B. don't C. Don't

( ) 3. ______, the music is nice!

A. Look B. Listen C. Hear

( ) 4. What do sheep like?

A. They like corn. B. They like grass. C. It likes grass.

( ) 5. - Are you _______? --- Yes, we are.

A. postman B. postmen C. the postman

( ) 6. It was ______ egg. Now it is a caterpillar.

A. a B. an C. the

( ) 7. ---- Would you like some milk? ---- _______.

A. Yes, I like. B. No, I don't C. No, thanks

( ) 8. ---- Excuse me, where's Red Flag School?

A. by B. taking C. take

( ) 9. It's late. Let's ______.

A. go to home B. go home C. go to the home

( ) 10. ---- Whose desk is this? --- It's _________.

A. Tim's and Jim's B. Tim and Jim's C. Tim and Jim

( ) 11. We played ______ at nine o'clock in a music lesson.

A. drum B. drums C. the drum

( ) 12. We can't eat _____ drink in class.

A. and B. but C. or

七、根据要求改写句子。(8分)

1. John has lunch at school every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

2. Lingling gets up at six o'clock. (现在进行时)

___________________________________________________________________

3. I like the small apple. (否定句)

___________________________________________________________________

4. That tall man is Mr White. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

5. What time do you go to school? (一般过去时)

___________________________________________________________________

6. It's warm in spring and cool in autumn in Shanghai. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

7. I read English every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

8. Mr Black can speak very good Chinese. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

八、阅读理解。(15分)

A.阅读短文后做出判断,符合短文意思用"T"表示,不符合用"F"表示。(5分)

What Am I?

I was born (出生)in a small river. When I was young, the river was my home. I did not know my father or mother, but I had many, many brothers and sisters. I swam and played with them.

At that time I did not look like my father or mother. I had no legs, but I had a long tail(尾巴).So I looked like a fish.

Then my tail became shorter and shorter(变得越来越越短). And now I have four legs and a very short tail.

I know I'm going to have no tail at all soon(不久). I'm going to be like my father and mother. Then I'm going to jump out of the water. I'm going to live on the land(陆地)and in the water too. I'm going to eat a lot of insects(昆虫)--- a lot of bad insects.

What an I?

( ) 1. The river was my home when I was born.

( ) 2. I had no father or mother, but I had many brothers and sisters.

( ) 3. I was a fish when I was young.

( ) 4. I'm going to look like my father and mother.

( ) 5. I'm an insect.

B.根据短文内容,回答问题。(10分)

The Crow (乌鸦)and the Fox

A crow is sitting in a big tree. She has a big piece of meat in her mouth. "My babies will have a nice breakfast," she thinks.

An old fox is looking for (寻找)his breakfast. He sees the crow and the meat. "How can I get that piece of meat?" he thinks.

"Good morning, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are you?",

But the crow doesn't say a word.

"You are very nice babies, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are they? May I see them?"

Still(仍然), the crow doesn't say a word.

"You are very beautiful, Mrs Crow. And you have a beautiful voice(声音)too, " says the fox very, very sweetly. "Will you sing a song for me?"

Mrs Crow thinks, "How nice Mr Fox is! I must sing him a song." So she opens her mouth, "Caw! Caw! (乌鸦的叫声)" Down drops (掉下)the meat into the fox's mouth.

Questions:

1. What does the crow have in her mouth?

_____________________________________________________________

2. What is the old fox looking for?

_____________________________________________________________

3. The fox says "Good morning" to the crow. Does the crow say anything?

_____________________________________________________________

4. Why does the crow open her mouth?

_____________________________________________________________

5. Who gets the meat at last(最后)?

______________________________________________________________

九、读短文,用五个英语句子将短文写完。(5分)

Today is Children's Day. It's sunny. The pupils are having an English evening on the playground.

小升初英语模拟测试题(八)答案

一、

D C A B A

二、

1. pleasure 2. Wednesday 3. breakfast 4 .everyday 5. February

三、

1. like 2. from 3. for 4. on 5. in front of 6. at 7. at 8. at 9. for 10. to

四、

1. swimmer 2. longer 3. better 4. His 5. Thanks

6. ninth 7. had 8. sitting 9. more carefully 10. read

五、

B C A A C C B B A B

六、

B C B B B B C C B B C C

七、

1. What does John do at school every day?

2. Lingling is getting up now.

3. I don't like the small apple.

4. Which man is Mr White?

5. What time did you go to school?

6. What's the weather like in Shanghai?

7. How often do you read English?

8. How can Mr Black speak Chinese?

八、

A: T F F T F

B: 1. A piece of meat. 2. Breakfast. 3. No, she doesn't

4. Because she wants to sing a song for the fox. 5. The fox.

九、(略)

小升初英语试卷

二〇〇六年小学英语毕业试卷(2006.5)

Part 1 Listening(听力部分) 30%

一.Listen and choose听录音,选出你所听到的单词)6%

( ) 1.A.work B.walk C.worker

( ) 2.A.go B.girl C.goal

( ) 3.A.6:30 B.6:15 C.5:45

( ) 4.A.there B.their C.they're

( ) 5.A.pair B.pear C.peach

( ) 6.A.to B.two C.too

二.Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)5%

( ) 1. A. Is your mother washing dishes?

B. Is your mother watching television?

C. Is your mother washing shoes?

( ) 2. A. The block's shadow is long.

B. The block's shadow isn't long.

C. The block's shadow is short.

( ) 3. A. Don't eat chocolate here,Danny.

B. Don't eat sweet here ,Danny.

C. Don't eat biscuits here ,Danny.

( ) 4. A. The colud were grey.Now they are white.

B. The sky was grey. Now it is white.

C. The clouds were white.Now they are grey.

( ) 5. A. The monkey lives in the jungle.

B. The monkeys live in the jungle.

C. The monkey is playing in the jungle.

三.Listen and choose the best response to the sentence you hear on the tape:

(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%

( ) 1 .A. I wenr to bed at 8:50.

B. She goes to bed at 8:50.

C.She went to bed at 9:10.

( ) 2. A. He wants a computer.

B. He buys a computer.

C. He likes the computer.

( ) 3. A. No, thank you.

B. Theank you.

C. You're welcome.

( ) 4. A. Yes,they are the same.

B. No, they are different.

C. They are the same.

( ) 5. A. It's mine.

B. They'are different.

C. Yes,they're.

四.Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false

(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)6%

( ) 1.Jimmy is my brother.

( ) 2.Jimmy and I walk to school.

( ) 3.Jimmy and I are in different school.

( ) 4.Jimmy has lunch at home. But I don't.

( ) 5.I can play the drum.

( ) 6.Jimmy can't play football.

五.Listen to the dialogue and complete the passage听录音,完成短文内容)8%

A long time _______,Hong was a _______.He ______ in China, He planted

______ and rice there.He had some _____and______.At day,he went to ______

______ in the field and went back at ______.

Part 2 Writing (笔试部分)70%

一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

do mr and mrs li like loud music ben yes they do

——————————————————————————————————————————————

-------------------------------------------------------------------------------------

二.Read and choose:(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)5%

( )1.A. sheep B.be C.bread D.read

( ) 2.A. doctor B.door C.hot D.orange

( ) 3.A. make B.cake C.play D.Sunday

( )4.A. three B.there C.thank D.fourth

( ) 5.A. is B.nice C.books D.yes

三.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9%

1. --May I use ______(your/yours) bicycle?

--I'm sorry.______(My/Mine) is not here.

2. Look! The cat is washing ______(it's/its) face.

3. The supermarket is ______(to/too)______(noisy/noise).I don't like it.

4. John ______(and/with) Mary were (in/at) home yesterday.

5. There are ______(third/three) girls in the room. The______(one/first)

girl is my sister.They are ______(quite/quiet) happy.

四.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15%

( )1. It is evening.The girl's shadow is ______.

A.small B.short C.long

( ) 2. The ______ are behind the cat.

A.mouse B.mice C.mouses

( )3. Miss Li ______ a bag. I ______a sketch book.

A.have,has B.is ,have C.has,have

( )4. The pair of glasses ______ in my handbag.

A.is B.are C.am

( ) 5. I can't see______durians,but l can see ______pineapple.

A.some,some B.any,some C.any,any

( ) 6. Eric _______ his bicycle to the shop.

A.rides B.ride C. is riding

( )7. ______ are your English books ? Eighteen yuan.

A.what B.How many C.How much

( ) 8.Mary and Kitty are ______ awake in their bedroom.

A.all B.both C.two

( ) 9.Let's draw a ______ face.

A.cat B.cats C.cat's

( ) 10.Mog ______ like his cushion.It's very hard.

A.don't B.doesn't C.isn't

( ) 11.Are the drinks ______ or different? They're different.

A.same B.the same C.some

( ) 12.There ______ some bread and some apples on the tables.

A.is B.are C.be

( ) 13. Four girls and a boy ______ a computer in our class.

A.have got B.has got C.are

( ) 14. We go to the toy shop at five ______ twelve in the afternoon.

A.past B.to C.too

( ) 15. _______ you ______ your homework last evening? Yes.

A.Did,do B.Do,do C.Do ,did

五.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7%

1. My mother goes to work ______ bicycle.I go to school ______foot.

2. He was here ______ a quarter to eleven. Now he is ______ the tree.

3. The old lady ______blue is blind.She can't see ______her eyes.

4. A storm is coming ______ the Atlanic Ocean.

六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

1.Tom, _______(not walk ) on the grass .

2.The geese _______(catch )the fish now .

3 My grandma _______(watch)TV every day .

4.His parents________(go) to the Beijing last week .

5.We like _______(play) football after school .

6.Look.The girls ______(sing) in the hall.

7.______(be) there any money in your hand?

8.Who ______(have) got a boygame? I ______(have) got one.

七.Read and write:(阅读理解)10%

(一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文

判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

American children love watching TV.Some of them spend six hours a day

at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of

them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books

or films.

A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help

children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning.

But some programs are not good for children.So parents must help them to choose

the right ones to enjoy.

( )1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.

( )2. Children can't learn anything from TV.

( )3. Some programs help children learm how to make delicious food.

( )4. Children need parents' help to choose good programs.

( )5. All the TV shows are good for children.

(二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5%

A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are

grey. They like corn. They don't like meat.

A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a home

for their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They come

back home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them

far away.They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letter

home.How interesting!Do you like doves now?

1. What do doves like to eat?

___________________________________________________________________________

2.Where do doves live?

___________________________________________________________________________

3.When does a dove go out?

___________________________________________________________________________

4.What do people tie to the leg of a dove?

___________________________________________________________________________

5.Can doves fly out of their houses?

___________________________________________________________________________

八.Write at least 5 sentences on the topic"Children's Day"(以Children's Day为

题,写一篇不少于5句的日记)5%

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

二〇〇六年小学英语毕业试卷(2006.5)答案

Part 1 Listening(听力部分) 30%

一.Listen and choose听录音,选出你所听到的单词)6%(读一遍)

1.I walk to school every day.

2.My parents go to work at eight.

3.It's a quarter to six now.

4.There are many people in the park.

5.I have got a pair of new shoes.

6.Your bell is too loud. I don't like it.

B A C A A C

二.Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)5%(读一遍)

1.Is your mother washing shoes?

2.The block's shadow is long.

3.Don't eat sweet here ,Danny.

4.The colud were grey.Now they are white.

5.A. The monkey lives in the jungle.

C A B A A

三.Listen and choose the best response to the sentence you hear on the tape:

(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%(读两遍)

1.What time did your mother go to bed last night?

2.What does your brother want?

3.Thank you very much.

4.Are the books the same or different?

5.Whose shoes are these?

C A C B C

四.Listen to the passage and tell whether the following statements are true

or false(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F

表示)6%(读三遍)

Jimmy and I are twins. Every day wo go to school on foot.We study in the

same school,but we aren't in the same class.We often help our classmates.

We have lunch at school. Our hobbies are the same.We like to play the drum.

We like to play football.We like maths. We are always happy.

T T F F T F

五.Listen to the dialogue and complete the passage听录音,完成短文内容)8%(读三遍)

A long time ago,Hong was a farmer.He lived in China, He planted

vegetables and rice there.He had some ducks and cows.At day,he went to work

in the field and went back at eight.

ago farmer lived vegetables ducks cows work eight

Part 2 Writing (笔试部分)70%

一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do.

二.Read and choose:(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)5%

1.C 2. B 3.D 4.B 5.A

三.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9%

1.yours,Mine 2.its 3.too ,noisy 4.and ,at 5.three,first,quite

四.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15%

1.C 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.B 11.B 12.A 13.A

14.A 15.A

五.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7%

1.by on 2.at under(beside,near) 3.in with 4.from

六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

1.don't walk 2.are catching 3.watches 4.went 5.playing(to play)

6.is singing 7.Is 8.has have

七.Read and write:(阅读理解)10%

(一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文

判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

T F T T F

(二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5%

1.They like to eat corn.

2.They live in bird houses.

3.It goes out in the day.

4.They tie a letter to the dove's leg.

5.Yes,they can.

听力部分(30分)

一、选出你听到的字母组合或单词(每小题1分 共10分)

( )1.A PEI B、JGI C、JIR D、GRI

( )2.A dbt B、ptd C、tpd D、tdp

( )3.A lake B、late C、leg D、left

( )4.A like B、kite C、bike D、right

( )5.A four B、forty C、fifteen D、fourteen

( )6.A hat B、cap C、cat D、map

( )7.A please B、present C、picture D、plane

( )8.A many B、money C、may D、me

( )9.A ship B、shirt C、sheep D、fish

( )10.A boat B、goat C、nose D、coat

二、听音选出你听到的数字(每小题2分 共10分)

( )1.A 5237 B、5327 C、5236 D、5326

( )2.A 405 B、307 C、609 D、103

( )3.A 8556023 B、8556013 C、8556213 D、8556253

( )4.A 930567 B、532036 C、930357 D、430926

( )5.A 1380932 B、1390952 C、1350261 D、1380993

三、听录音完成完成句子(每空一词,每空1分 共10分)

Waiter: Good ! Can I you?

Girl: yes . I want a ,please.

Waiter: Which one , pink or ?

Girl: A blue one ,please.

Waiter: Here are?

Girl: How is it ?

Waiter: yuan.

Girl: OK I’ll take it . Here is the money .

Waiter:

Girl:

笔试部分(70分)

一、按英文字母顺序默写Gg — Zz (10分)

二、按要求写出下列单词(10分)

1、two (同音词) 2、small(反义词)

3、number (缩略) 4、don’t(完整形式)

5、I (宾格) 6、box(复数形式)

7、sheep (复数形式) 8、new(反义词)

9、Let’s (完整形式) 10、What is (缩略)

三、完成下列词组(英汉互译10分)

1、How many 2、在家

3、look after 4、在左边

5、a clever girl 6、去学校

7、get up 8、那些书

9、my teacher 10、一张中国地图

四、单项填空(每小题2分,20分)

( )1.These are Chinese .

A 、 stamp B、stamps C、map

( )2.What’s time , please ?

A 、 it B、the C、this

( )3. read in the sun .

A 、 Please B、Do C、Don’t

( )4. I go to bed ten.

A 、 in B、on C、at

( )5. Can you spell name ?

A 、 you B、your C、he

( )6. Where my shoes ?

A am B、is C、are

( )7. I’m in Class One ,Grade Six .

A a B、the C、x

( )8. Are they . teachers ? ,they are.

A Yes . B、No. C、Sorry .

( )9. “How do you do ? ” “ ”

A I’m fine B、Hello C、How do you do?

( )10. Is that mother ? No ,she is mother .

A my…your . B、your … his . C、you …your.

五、按要求完成句子(每空一词,缩略为词 10分)

1、How are you ?

I’m Thank you .

2、There are five birds in the sky ? (对划线部分提问)

birds are there in the sky ?

3、is , what ,it ,time . (连词成句)

4、Mike is twelve .

How is he ?

5、Can you speak English ?

yes , .

六、阅读短文,判断句子的正误(正确的写T,错的写F)(10分)

My family

My name is Tom . I am an American boy .I am twelve .My father is a worker . My mother is an English teacher .She is a good teacher . The students all like her . My sister Linda and I are in the same school . We are good students.

( )1. My name is Tom .

( )2. I am English .

( )3. Linda is my sister

( )4. Tom and Linda are in the same class .

( )5. My mother is a Chinese teacher .

听力内容:

一、1、JIR 2、tpd 3、late 4、kite 5、four

6、cap 7、plane 8、many 9、ship 10、coat

二、1、5237 2、307 3、8556023 4、930357 5、1380993

三、Waiter: Good morning ! Can I help you?

Girl: yes . I want a shirt ,please.

Waiter: Which one , pink or yellow ?

Girl: A blue one ,please.

Waiter: Here you are?

Girl: How much is it ?

Waiter: Forty-five yuan.

Girl: OK ! I’ll take it . Here is the money .

Waiter: Thank you .

Girl: Goodbye .

人教版英语小升初试卷及答案

一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。(5分)

( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather

( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter

( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair

( ) 4. A. sunny B. rain C. cloudy D. snowy

( ) 5. A. the B. near C. behind D. on

二、词汇。(5分)

根据首字母提示写出单词,完成句子。

1. --- Thank you very much! --- With p _______.

2. W__________ comes after Tuesday.

3. What do you have for b__________.

4. This is Peter's e________ life.

5. F________ is the second month of a year.

三、选词填空。(5分)

用at, on, to, like, for, in front of, from填空。

1. What's the weather _________ in Shanghai?

2. A storm is coming _________ South China Sea.

3. Here's the weather report __________ tomorrow.

4. Mr. Smith has many pigs ___________ his farm.

5. Father is cleaning his car ___________ the house.

6. I get up _________ six o'clock in the morning.

7. We are eating dinner _________ the table.

8. It's raining. We can watch TV _______ home.

9. What can I do __________ you?

10. It's five __________ twelve in the morning.

四、用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. Linda can swim very fast. She is a good ___________ (swim).

2. It's late. We can't play any _________ (long).

3. Mary is much __________ (good) today.

4. That is a new boy. ___________ (He)name is Jack.

5. ---- Here's your book. --- __________(Thank) a lot.

6. Today is the _______ (nine)of June.

7. I ________(have) a shower at this time yesterday.

8. San was in the _________ (sit) room just now.

9. Lucy writes __________ (carefully) than Lily.

10. My father _________ (read)a newspaper last night.

五、选出与画线部分意义相近的词组或句子。(10分)

( ) 1. Excuse me. Where's Shanghai Zoo?

A. How far is B. How can I get to C. Where can I go to

( ) 2. Which apple do you want?

A. do you like B. would you want C. would you like

( ) 3. You can go to Zhongshan Park on foot.

A. walk to Zhongshan Park

B. go to Zhongshan Park by foot

C. go to Zhongshan Park by walk

( ) 4. Rose and Jane are in the same class.

A. classmates B. schoolmates C. deskmates

( ) 5. The girl in white is Jane.

A. has a white dress B. with a white dress C. wearing a white dress

( ) 6. It's ten five.

A. ten to five B. ten past five C. five past ten

( ) 7. Where are you from?

A. are you coming B. do you come from C. do you from

( ) 8. --- I'm hungry. Can I eat some bread? --- Certainly.

A. That's great. B. Sure. C. Yes, I can.

( ) 9. The boys of our school like to play football.

A. like playing B. to like play C. like play

( ) 10. They had a good time at the party last Sunday.

A. had many time B. enjoyed themselves C. had many friends with them

六、选择填空。(12分)

( ) 1. My sister can _____ well. She's a good ______.

A. singing; singer B. sing; singer C. sing; singing

( ) 2. ______ chase the ducks!

A. Can't B. don't C. Don't

( ) 3. ______, the music is nice!

A. Look B. Listen C. Hear

( ) 4. What do sheep like?

A. They like corn. B. They like grass. C. It likes grass.

( ) 5. - Are you _______? --- Yes, we are.

A. postman B. postmen C. the postman

( ) 6. It was ______ egg. Now it is a caterpillar.

A. a B. an C. the

( ) 7. ---- Would you like some milk? ---- _______.

A. Yes, I like. B. No, I don't C. No, thanks

( ) 8. ---- Excuse me, where's Red Flag School?

A. by B. taking C. take

( ) 9. It's late. Let's ______.

A. go to home B. go home C. go to the home

( ) 10. ---- Whose desk is this? --- It's _________.

A. Tim's and Jim's B. Tim and Jim's C. Tim and Jim

( ) 11. We played ______ at nine o'clock in a music lesson.

A. drum B. drums C. the drum

( ) 12. We can't eat _____ drink in class.

A. and B. but C. or

七、根据要求改写句子。(8分)

1. John has lunch at school every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

2. Lingling gets up at six o'clock. (现在进行时)

___________________________________________________________________

3. I like the small apple. (否定句)

___________________________________________________________________

4. That tall man is Mr White. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

5. What time do you go to school? (一般过去时)

___________________________________________________________________

6. It's warm in spring and cool in autumn in Shanghai. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

7. I read English every day. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

8. Mr Black can speak very good Chinese. (对画线部分提问)

___________________________________________________________________

八、阅读理解。(15分)

A.阅读短文后做出判断,符合短文意思用"T"表示,不符合用"F"表示。(5分)

What Am I?

I was born (出生)in a small river. When I was young, the river was my home. I did not know my father or mother, but I had many, many brothers and sisters. I swam and played with them.

At that time I did not look like my father or mother. I had no legs, but I had a long tail(尾巴).So I looked like a fish.

Then my tail became shorter and shorter(变得越来越越短). And now I have four legs and a very short tail.

I know I'm going to have no tail at all soon(不久). I'm going to be like my father and mother. Then I'm going to jump out of the water. I'm going to live on the land(陆地)and in the water too. I'm going to eat a lot of insects(昆虫)--- a lot of bad insects.

What an I?

( ) 1. The river was my home when I was born.

( ) 2. I had no father or mother, but I had many brothers and sisters.

( ) 3. I was a fish when I was young.

( ) 4. I'm going to look like my father and mother.

( ) 5. I'm an insect.

B.根据短文内容,回答问题。(10分)

The Crow (乌鸦)and the Fox

A crow is sitting in a big tree. She has a big piece of meat in her mouth. "My babies will have a nice breakfast," she thinks.

An old fox is looking for (寻找)his breakfast. He sees the crow and the meat. "How can I get that piece of meat?" he thinks.

"Good morning, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are you?",

But the crow doesn't say a word.

"You are very nice babies, Mrs Crow," says the fox very sweetly. "How are they? May I see them?"

Still(仍然), the crow doesn't say a word.

"You are very beautiful, Mrs Crow. And you have a beautiful voice(声音)too, " says the fox very, very sweetly. "Will you sing a song for me?"

Mrs Crow thinks, "How nice Mr Fox is! I must sing him a song." So she opens her mouth, "Caw! Caw! (乌鸦的叫声)" Down drops (掉下)the meat into the fox's mouth.

Questions:

1. What does the crow have in her mouth?

_____________________________________________________________

2. What is the old fox looking for?

_____________________________________________________________

3. The fox says "Good morning" to the crow. Does the crow say anything?

_____________________________________________________________

4. Why does the crow open her mouth?

_____________________________________________________________

5. Who gets the meat at last(最后)?

______________________________________________________________

九、读短文,用五个英语句子将短文写完。(5分)

Today is Children's Day. It's sunny. The pupils are having an English evening on the playground.

小升初英语模拟测试题(八)答案

一、

D C A B A

二、

1. pleasure 2. Wednesday 3. breakfast 4 .everyday 5. February

三、

1. like 2. from 3. for 4. on 5. in front of 6. at 7. at 8. at 9. for 10. to

四、

1. swimmer 2. longer 3. better 4. His 5. Thanks

6. ninth 7. had 8. sitting 9. more carefully 10. read

五、

B C A A C C B B A B

六、

B C B B B B C C B B C C

七、

1. What does John do at school every day?

2. Lingling is getting up now.

3. I don't like the small apple.

4. Which man is Mr White?

5. What time did you go to school?

6. What's the weather like in Shanghai?

7. How often do you read English?

8. How can Mr Black speak Chinese?

八、

A: T F F T F

B: 1. A piece of meat. 2. Breakfast. 3. No, she doesn't

4. Because she wants to sing a song for the fox. 5. The fox.

小学升初中英语试卷和答案

Part 1 Listening(听力部分) 30%

一.Listen and choose听录音,选出你所听到的单词)6%

( ) 1.A.work B.walk C.worker

( ) 2.A.go B.girl C.goal

( ) 3.A.6:30 B.6:15 C.5:45

( ) 4.A.there B.their C.they're

( ) 5.A.pair B.pear C.peach

( ) 6.A.to B.two C.too

二.Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)5%

( ) 1. A. Is your mother washing dishes?

B. Is your mother watching television?

C. Is your mother washing shoes?

( ) 2. A. The block's shadow is long.

B. The block's shadow isn't long.

C. The block's shadow is short.

( ) 3. A. Don't eat chocolate here,Danny.

B. Don't eat sweet here ,Danny.

C. Don't eat biscuits here ,Danny.

( ) 4. A. The colud were grey.Now they are white.

B. The sky was grey. Now it is white.

C. The clouds were white.Now they are grey.

( ) 5. A. The monkey lives in the jungle.

B. The monkeys live in the jungle.

C. The monkey is playing in the jungle

三(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%

( ) 1 .A. I wenr to bed at 8:50.

B. She goes to bed at 8:50.

C.She went to bed at 9:10.

( ) 2. A. He wants a computer.

B. He buys a computer.

C. He likes the computer.

( ) 3. A. No, thank you.

B. Theank you.

C. You're welcome.

( ) 4. A. Yes,they are the same.

B. No, they are different.

C. They are the same.

( ) 5. A. It's mine.

B. They'are different.

C. Yes,they're.

四(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)6%

( ) 1.Jimmy is my brother.

( ) 2.Jimmy and I walk to school.

( ) 3.Jimmy and I are in different school.

( ) 4.Jimmy has lunch at home. But I don't.

( ) 5.I can play the drum.

( ) 6.Jimmy can't play football.

五.听录音,完成短文内容)8%

A long time _______,Hong was a _______.He ______ in China, He planted

______ and rice there.He had some _____and______.At day,he went to ______

______ in the field and went back at ______.

Part 2 Writing (笔试部分)70%

一.(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

do mr and mrs li like loud music ben yes they do

—————————————————————————

二.(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)5%

( )1.A. sheep B.be C.bread D.read

( ) 2.A. doctor B.door C.hot D.orange

( ) 3.A. make B.cake C.play D.Sunday

( )4.A. three B.there C.thank D.fourth

( ) 5.A. is B.nice C.books D.yes

三.(选出正确的单词完成句子)9%

1. --May I use ______(your/yours) bicycle?

--I'm sorry.______(My/Mine) is not here.

2. Look! The cat is washing ______(it's/its) face.

3. The supermarket is ______(to/too)______(noisy/noise).I don't like it.

4. John ______(and/with) Mary were (in/at) home yesterday.

5. There are ______(third/three) girls in the room. The______(one/first)

girl is my sister.They are ______(quite/quiet) happy.

四 (选择最恰当的答案)15%

( )1. It is evening.The girl's shadow is ______.

A.small B.short C.long

( ) 2. The ______ are behind the cat.

A.mouse B.mice C.mouses

( )3. Miss Li ______ a bag. I ______a sketch book.

A.have,has B.is ,have C.has,have

( )4. The pair of glasses ______ in my handbag.

A.is B.are C.am

( ) 5. I can't see______durians,but l can see ______pineapple.

A.some,some B.any,some C.any,any

( ) 6. Eric _______ his bicycle to the shop.

A.rides B.ride C. is riding

( )7. ______ are your English books ? Eighteen yuan.

A.what B.How many C.How much

( ) 8.Mary and Kitty are ______ awake in their bedroom.

A.all B.both C.two

( ) 9.Let's draw a ______ face.

A.cat B.cats C.cat's

( ) 10.Mog ______ like his cushion.It's very hard.

A.don't B.doesn't C.isn't

( ) 11.Are the drinks ______ or different? They're different.

A.same B.the same C.some

( ) 12.There ______ some bread and some apples on the tables.

A.is B.are C.be

( ) 13. Four girls and a boy ______ a computer in our class.

A.have got B.has got C.are

( ) 14. We go to the toy shop at five ______ twelve in the afternoon.

A.past B.to C.too

( ) 15. _______ you ______ your homework last evening? Yes.

A.Did,do B.Do,do C.Do ,did

五.用介词填空 7%

1. My mother goes to work ______ bicycle.I go to school ______foot.

2. He was here ______ a quarter to eleven. Now he is ______ the tree.

3. The old lady ______blue is blind.She can't see ______her eyes.

4. A storm is coming ______ the Atlanic Ocean.

六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

1.Tom, _______(not walk ) on the grass .

2.The geese _______(catch )the fish now .

3 My grandma _______(watch)TV every day .

4.His parents________(go) to the Beijing last week .

5.We like _______(play) football after school .

6.Look.The girls ______(sing) in the hall.

7.______(be) there any money in your hand?

8.Who ______(have) got a boygame? I ______(have) got one.

七.Read and write:(阅读理解)10%

(一)阅读短文判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

American children love watching TV.Some of them spend six hours a day

at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of

them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books

or films.

A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help

children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning.

But some programs are not good for children.So parents must help them to choose

the right ones to enjoy.

( )1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.

( )2. Children can't learn anything from TV.

( )3. Some programs help children learm how to make delicious food.

( )4. Children need parents' help to choose good programs.

( )5. All the TV shows are good for children.

(二)阅读短文并且回答下列问题):5%

A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are

grey. They like corn. They don't like meat.

A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a home

for their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They come

back home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them

far away.They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letter

home.How interesting!Do you like doves now?

1. What do doves like to eat?

___________________________________________________________________________

2.Where do doves live?

___________________________________________________________________________

3.When does a dove go out?

___________________________________________________________________________

4.What do people tie to the leg of a dove?

___________________________________________________________________________

5.Can doves fly out of their houses?

___________________________________________________________________________

八.Write at least 5 sentences on the topic"Children's Day"(以Children's Day为

题,写一篇不少于5句的日记)5%

__________________________________________________________________________

__________________________

二〇〇六年小学英语毕业试卷(2006.5)答案

Part 1 Listening(听力部分) 30%

一.听录音,选出你所听到的单词)6%(读一遍)

1.I walk to school every day.

2.My parents go to work at eight.

3.It's a quarter to six now.

4.There are many people in the park.

5.I have got a pair of new shoes.

6.Your bell is too loud. I don't like it.

B A C A A C

二听录音,选出你所听到的句子)5%(读一遍)

1.Is your mother washing shoes?

2.The block's shadow is long.

3.Don't eat sweet here ,Danny.

4.The colud were grey.Now they are white.

5.A. The monkey lives in the jungle.

C A B A A

三(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%(读两遍)

1.What time did your mother go to bed last night?

2.What does your brother want?

3.Thank you very much.

4.Are the books the same or different?

5.Whose shoes are these?

C A C B C

四.(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)6%

Jimmy and I are twins. Every day wo go to school on foot.We study in the

same school,but we aren't in the same class.We often help our classmates.

We have lunch at school. Our hobbies are the same.We like to play the drum.

We like to play football.We like maths. We are always happy.

T T F F T F

五.听录音,完成短文内容)8%(读三遍)

A long time ago,Hong was a farmer.He lived in China, He planted

vegetables and rice there.He had some ducks and cows.At day,he went to work

in the field and went back at eight.

ago farmer lived vegetables ducks cows work eight

Part 2 Writing (笔试部分)70%

一正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do.

二.选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词 5%

1.C 2. B 3.D 4.B 5.A

三.选出正确的单词完成句子9%

1.yours,Mine 2.its 3.too ,noisy 4.and ,at 5.three,first,quite

四.选择最恰当的答案 15%

1.C 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.B 11.B 12.A 13.A

14.A 15.A

五.用介词填空 7%

1.by on 2.at under(beside,near) 3.in with 4.from

六.用动词的适当形式填空 9%

1.don't walk 2.are catching 3.watches 4.went 5.playing(to play)

6.is singing 7.Is 8.has have

七.阅读理解10%

(一)阅读短文

判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

T F T T F

(二)阅读短文并且回答下列问题

1.They like to eat corn.

2.They live in bird houses.

3.It goes out in the day.

4.They tie a letter to the dove's leg.

5.Yes,they can.

听力部分(30分)

一、选出你听到的字母组合或单词(每小题1分 共10分)

( )1.A PEI B、JGI C、JIR D、GRI

( )2.A dbt B、ptd C、tpd D、tdp

( )3.A lake B、late C、leg D、left

( )4.A like B、kite C、bike D、right

( )5.A four B、forty C、fifteen D、fourteen

( )6.A hat B、cap C、cat D、map

( )7.A please B、present C、picture D、plane

( )8.A many B、money C、may D、me

( )9.A ship B、shirt C、sheep D、fish

( )10.A boat B、goat C、nose D、coat

二、听音选出你听到的数字(每小题2分 共10分)

( )1.A 5237 B、5327 C、5236 D、5326

( )2.A 405 B、307 C、609 D、103

( )3.A 8556023 B、8556013 C、8556213 D、8556253

( )4.A 930567 B、532036 C、930357 D、430926

( )5.A 1380932 B、1390952 C、1350261 D、1380993

三、听录音完成完成句子(每空一词,每空1分 共10分)

Waiter: Good ! Can I you?

Girl: yes . I want a ,please.

Waiter: Which one , pink or ?

Girl: A blue one ,please.

Waiter: Here are?

Girl: How is it ?

Waiter: yuan.

Girl: OK I’ll take it . Here is the money .

Waiter:

Girl:

笔试部分(70分)

一、按英文字母顺序默写Gg — Zz (10分)

二、按要求写出下列单词(10分)

1、two (同音词) 2、small(反义词)

3、number (缩略) 4、don’t(完整形式)

5、I (宾格) 6、box(复数形式)

7、sheep (复数形式) 8、new(反义词)

9、Let’s (完整形式) 10、What is (缩略)

三、完成下列词组(英汉互译10分)

1、How many 2、在家

3、look after 4、在左边

5、a clever girl 6、去学校

7、get up 8、那些书

9、my teacher 10、一张中国地图

四、单项填空(每小题2分,20分)

( )1.These are Chinese .

A 、 stamp B、stamps C、map

( )2.What’s time , please ?

A 、 it B、the C、this

( )3. read in the sun .

A 、 Please B、Do C、Don’t

( )4. I go to bed ten.

A 、 in B、on C、at

( )5. Can you spell name ?

A 、 you B、your C、he

( )6. Where my shoes ?

A am B、is C、are

( )7. I’m in Class One ,Grade Six .

A a B、the C、x

( )8. Are they . teachers ? ,they are.

A Yes . B、No. C、Sorry .

( )9. “How do you do ? ” “ ”

A I’m fine B、Hello C、How do you do?

( )10. Is that mother ? No ,she is mother .

A my…your . B、your … his . C、you …your.

五、按要求完成句子(每空一词,缩略为词 10分)

1、How are you ?

I’m Thank you .

2、There are five birds in the sky ? (对划线部分提问)

birds are there in the sky ?

3、is , what ,it ,time . (连词成句)

4、Mike is twelve .

How is he ?

5、Can you speak English ?

yes , .

六、阅读短文,判断句子的正误(正确的写T,错的写F)(10分)

My family

My name is Tom . I am an American boy .I am twelve .My father is a worker . My mother is an English teacher .She is a good teacher . The students all like her . My sister Linda and I are in the same school . We are good students.

( )1. My name is Tom .

( )2. I am English .

( )3. Linda is my sister

( )4. Tom and Linda are in the same class .

( )5. My mother is a Chinese teacher .

听力内容:

一、1、JIR 2、tpd 3、late 4、kite 5、four

6、cap 7、plane 8、many 9、ship 10、coat

二、1、5237 2、307 3、8556023 4、930357 5、1380993

三、Waiter: Good morning ! Can I help you?

Girl: yes . I want a shirt ,please.

Waiter: Which one , pink or yellow ?

Girl: A blue one ,please.

Waiter: Here you are?

Girl: How much is it ?

Waiter: Forty-five yuan.

Girl: OK ! I’ll take it . Here is the money .

Waiter: Thank you .

Girl: Goodbye .

小升初英语试卷及答案

编者小语:小升初的压力始终贯穿于六年级的学习生活,为了成功升学,准备好每一门科目的考验势在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!

一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。

1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give

3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us

5. A. night B. ghost C. daughter

二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。

(1)underground A.电影院 (6)listen to the radio

A 植物园

(2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花

(3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播

(4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒

(5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋

三.单项选择

1. He asked me _____ I would like a cup of tea.

A. that B. what C. if

2. Be quiet! The babies ________.

A. sleep B. are sleeping C. slept

3. Do you know ______ this word?

A. what to spell B. how to spell C. to spell

4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.

A. to laugh B. laugh C. laughing

5. —— What day is today? —— It's ______.

A. Monday B. a fine day C. September 1st

6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.

A. see B. will see C. am seeing

7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.

It’s ________ the desk.

A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind

8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.

A. park B. dentist C. teacher

9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.

A. ride B. reading C. read

10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.

A. Peter B. Peters C. Mary’s

11. I want to find a good book. I’m going to

the _______.

A. cinema B. library C. museum

12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.

A. What B. When C. Where

13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.

A. too B. neither C. either

14. I want to buy ________.

A. something eat B. something to eat C. anything to eat

15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.

A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.

16. Mrs. Sun is a friend of _______.

A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's

17. There _____ two cups of tea on the table.

A. is B. are C. was

18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are young

pioneers

A. Any B. Either C. All

19 —— There isn't _____ water here. Could

you get _____ for me? —— All right.

A. some, any B. any, any C. any, some

20 —— You look so beautiful in this white

skirt. —— __________.

A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.

四、根据所提供的情景选择适当的句子。

1,你想知道对方姓名,应说_

A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.

2.早上遇见 刘老师,应说_

A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.

3.别人向你打招呼 Hello!你应说_

A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.

4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.

A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My name

is Lin Feng.

5.见到客人站着,你应说,

A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.

6.下午与同学见面,你应说____

A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you

7.晚上分手时所用礼貌用语是:

A.Hi! B。Hello! C.Good night!

8.当经介绍后认识某人,你应该说:

A. Good morning B. Please sit down.

C. Thank you. D. Nice to meet you.

9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:

A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.

10.想知道对方的年龄,应怎样问?

A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?

五、

根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项

A. I’ll go and get it at your home.

B. It’s a very bad line.

C. That would be fine.

D. I’ll arrive between two and three.

E. Tomorrow morning if possible.

A:Hello! 3769808.

B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinese

dictionary.I lost mine this afternoon.

A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?

B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.

A:Sure! When do you want it?

B: 2 .

A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go to

school.

B: 3 .

A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?

B:Certainly. 4 .

A: 5 .I’ll wait for you.

B:Thank you.Bye.

六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。

My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. We

call ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese

___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ making

things. And he likes watching TV with his children at night.

1. A. have B. haves C. has D. is

2. A. he B. they C. him D. his

3. A. come B. comes C. goes D. to come

4. A. live B. living C. lives D. to live

5. A. speak B. tell C. say D. talk

6. A or B.but C.and D.until

7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching

8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t

9.A.in B.on C.for D.of

10. A .likes B. like C. to like D. liking

七、阅读理解

George was a quiet, serious young man. He had been studying very

very hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went to

give him his congratulations and then had an earnest talk with him.

“You've never been to a dance, George, ” he

said. “It's boring always studying and never enjoying

oneself. Come out with me this evening.”

“Maybe you're right, Jim,” replied George

after a moment's hesitation.

So they went to a dance and had a very good time. But George drank

more than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, so

he said, “ now we'll walk home in the cool air.”

On their way home, they came to a bridge, and George looked down at

the river below very carefully, the stars were reflected in its surface.

“What are those lights down there?” George

asked.

“They're the stars, George,” Jim answered.

“The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so high

up here? They are now at my foot!”

1. According to the passage, when did Jim go to see George?

A. After George had passed all his exams.

B. Before George had taken the exam.

C. After they had an earnest talk.

2. Which is true according to George?

A. It's good always studying without enjoying oneself.

B. It's good always enjoying oneself without studying.

C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.

3. What did George ask Jim to do that evening?

A. To have a good rest at home.

B. To work hard as ever. C. To go out with him.

4 What did they talk about on the way home?

A. Bridge. B. Water C. Stars.

5. Why did George say the stars are then at his foot?

A. Because he and his friend were high in the sky.

B. Because he was looking down at the reflections of the star on the

surface of the water.

C. Because he was very happy to have passed the exam.

八、英文数学题

If half of a number is 30, then three-quarters of that number

is____.

2012小升初英语模拟试题答案(1)

一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B

二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B

三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A

(13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B

四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A

五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C

六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A

七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B

八、45

TAG: 英语